Over

“Healthy Live is A Healthy Life”

Letten op je gewicht, dat is wat veel mensen willen, maar weinig mensen doen. Het leven van iemand op dieet valt niet altijd mee en gaat zeker niet altijd over rozen. Om die reden is deze website opgericht. Behulpzame Nederlanders Live helpt Nederlanders (maar ook andere mensen die deze website volgen) om een gezonde richting aan hun leven te geven. Dat gebeurt door middel van het geven van advies en het delen van interessante artikelen. De focus van BNerslive.nl zal liggen op het delen van artikelen over diëten, het delen van recepten en het aanzetten tot meer beweging.

Die drie pijlers zijn van belang als je af wil vallen en gezonder wil gaan leven. Dus, wat kun je van BNerslive.nl verwachten?

  • Relevante artikelen over allerlei zaken die te maken hebben met gezonder leven, afvallen en een goed en gezond dieet.
  • Allerlei informatie over afvallen in het algemeen. Van doorzettingsvermogen tot het vinden van lotgenoten. Inclusief informatie over diëten.
  • Niet alleen informatie over diëten, maar ook reviews van deze diëten. Wat ervaren mensen die het dieet in kwestie gebruikt hebben en hoe kan jou dat helpen om het beste uit dit dieet naar boven te halen?
  • De allerlekkerste recepten. Deze recepten vind je op deze website en geven aan dat afvallen helemaal geen straf hoeft te zijn!

Jouw mening telt op BNerslive.nl. Kom je iets tegen waarvan je denkt: dat moet anders! Of waarvan je denkt: dat wil ik delen! Laat het ons dan weten. Geef een reactie op een van de berichten of neem contact op.